Download Denny Caknan - LOS DOL Mp3

Denny Caknan - LOS DOL

Listen: 217

Duration: 05:26

MP3 size: 7.46 MB

LOS DOL Song Lyric by Denny Caknan :

Alhamdulilah Telah Rilis : LOS DOL - Cipt : Denny Caknan X Lek Dahlan - Artis : Denny Caknan Lirik : Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu, tandane iku ora rindu, nanging kangen kringet bareng awakmu tak gawe los dol blas aku ra rewel nyanding sliramu sing angel di setel tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo rapopo, aku ra gelo, kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti firasat ati angel di apusi senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas titeni, bakale ngerti reff : Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu, tandane iku ora rindu, nanging kangen kringet bareng awakmu back __________ ARR : - BAYU ONYONK TALENT : - Dodit Mulyanto - ega alfaris ( agus kotak ) - bella bonita - dll VIDEO : IF OFFICIAL ( IKHSAN WORRY x FOTOSINTESIS ) TERIMAKASIH : - TUHAN YME . - KELUARGA . - TEMAN . - DAN SEMUANYA . TEAM : - DIDIT W.U - DHIMAS PRASETYO- DLL _____________________________________________________________ #DennyCaknan #LosDol #Music Tetap dukung setiap karya kami , kalian sangat luar biasa SAMPAI JUMPA ..... ======================================== Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize

Download Other Bollywood Song :

Home